Ontspanningsmassage
Stoelmassage
Cupping massage

Diensten

Voor een eerste afspraak maak ik extra tijd vrij. Hier reken ik niks extra voor. Een afspraak maken heel graag via mail, contactformulier of WhatsApp. Tijdens behandelingen kan ik namelijk de telefoon niet beantwoorden. 
Ontspanningsmassage en stoelmassage

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen. Bij een ontspanningsmassage wordt uitsluitend gewerkt in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het is een zachte en rustige variant van de klassieke massage en is daarom heel geschikt voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. De bloedcirculatie neemt toe en zo kunnen fysieke klachten verbeteren.

Stoelmassage
Voor de nek en schouders kan ik ook gebruik maken van een stoel. Door de houding in deze stoel zijn je rug en schouders meer ontspannen.
Stoel Shiatsu  

Stoelshiatsu is een hele toegankelijke massage die uitgevoerd wordt op een speciaal daarvoor ontworpen stoel. Je kan hierbij de kleding aan houden. De rug, nek, schouders en armen worden behandeld door middel van drukpunten en aanvullende handgrepen. 
Sommige beroepsgroepen kampt met lichamelijke klachten als gevolg van overbelasting. Regelmatig een stoelshiatsu behandeling kan hierbij helpen. Het is een behandeling die maar 30 minuten tijd vraagt en toch heel effectief is.  Door de behandeling verlaagt het stressniveau. Daardoor treedt verlaging van spierspanning op en wordt de stofwisseling verbeterd.
Cupping massage

Cupping is al duizenden jaren oud en kent zijn oorsprong in de Chinese geneeskunde. Met cups en een pompje wordt er vacuüm getrokken. Afvalstoffen en bloedstagnaties in de spieren worden naar de oppervlakte getrokken en zo kunnen blokkades opgeheven worden. Cuppingmassage lijkt wel op een bindweefselmassage en heeft dus een diepe werking. Het maakt verklevingen los, voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar spieren en de huid. 
De behandeling begint met een massage met de cups op een geoliede huid, vervolgens worden de cups geplaatst en deze blijven dan even zitten. 
Het is ook mogelijk om tijdens een ontspanningsmassage een paar cups te plaatsen of alleen de schouders te behandelen met cups. Voor vragen kan je me altijd een bericht sturen.
Contra-indicaties
Het is belangrijk om te weten voor mij en voor jou wanneer ik niet mag masseren.  
Contra-indicaties  waarbij ik absoluut niet mag masseren zijn: koorts, ontstekingen, griep, steenpuisten en een besmettelijke huidaandoening..
Bij antibiotica, hartklachten, bloedverdunners, chronische ontstekingen en kanker overleg dan eerst met je arts. 
Stuur mij gerust een bericht bij twijfel. Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Prijzen:

Ontspanningsmassage (rug)

30 minuten

€30

Ontspanningsmassage achterzijde lichaam

rug en achterzijde benen

60 minuten

€55

Ontspanningsmassage keuze uit:

rug, achterzijde benen, voorzijde benen, gezicht, borst-buik en armen

90 minuten

€65

Stoel massage

30 minuten

€30

Met olie

Stoel Shiatsu

30 minuten

€30

Met kleding aan

Cupping massage

minuten

€55

Ook mogelijk te combineren met ontspanningsmassage.

Volgt nog

Volgt nog

Volgt nog